Mijn naam is Jimmy Keemink, erkend wijnliefhebber met de mogelijkheid om mijn passie met u te delen. Al jaren verdiep ik mij in de verschillende soorten wijnen die over heel de wereld bestaan. Mijn liefde voor wijn heeft me overtuigd om ''Jimmy's Wine Trade'' te beginnen.

Met mijn bedrijf wil ik mede liefhebbers van wijn ondersteunen bij de talloze keuzes die u voor een wijn kan maken. Bij die keuze wil ik u van alle gemakken voorzien.

Ook heeft u de mogelijkheid om een groot aantal wijn te bestellen als u een evenement heeft en af te rekenen wat er is verbruikt en het overige neem ik dan kosteloos retour.

Levering

Als u een wijn aanschaft, wordt uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd. U hoeft dus zelf geen flessen of dozen te dragen!

Vanaf hier begint dus een nieuw avontuur en mocht u direct service op maat willen hebben neem dan contact op.

 

Horeca

Ook richt ik mij op de horeca en heb voor verschillende bedrijven een assortiment mogen opstellen en heb daarbij een passende wijnkaart of flyer voor gemaakt.

De kracht is dat wij streven naar een snelle levering en als het nodig is kunnen wij het dezelfde dag nog leveren. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van de actuele wijn trends en speel hier zo goed mogelijk op in.

Graag wil ik mijn passie met jullie willen delen en kijken welke mogelijkheden er zijn om jullie van bijpassende wijnen te voorzien.